UDDANNELSEN

Uddannelsen som dykker

Dykkerklubberne uddanner bl.a. efter CMAS systemet i overensstemmelse med de krav, der er opstillet af det internationale sportsdykkerforbund CMAS (Confederation Mondiale des Activites Subaquatiques - eller World Underwater Federation). CMAS certifikaterne er gyldige over hele verden. CMAS uddannelsen i Danmark gennemføres med meget høj vægt på sikkerhed i dykningen.


Læs mere om uddannelsen her

Læs om undervandsjagt her


Med en dansk uddannelse bag dig er du godt rustet til at udforske verdenshavene. Grundig uddannelse og høj sikkerhed - også efter uddannelsen - er en forudsætning for, at du trygt kan udforske den tavse verden under havets overflade. En verden, der er fundamentalt anderledes end den verden vi færdes i til daglig og som byder på mange interessante, sjove og lærerige oplevelser. Alle kan i princippet lære at dykke.


Hvis du er sund og rask og i rimelig form, og så selvfølgelig vild med saltvand, er det en oplevelse du ikke bør snyde dig selv for. Kig dig omkring her på vores hjemmeside og kontakt så din lokale dykkerklub for at få nærmere oplysninger om hvordan du kommer i gang med at dykke. 


Hos Møn dykkerklub er det Ole der står for at uddanne nye dykkere. Han kan kontaktes på følgende mail: Ole.Chr.j@gmail.com